Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μια καλησπέρα είναι αυτή...

...και είπα να την πω, έτσι να μη χανόμαστε! Η δουλειά στο γραφείο καλά κρατεί (ευτυχώς στην εποχή που ζούμε), το σπίτι δε θέλει να με βοηθήσει και να σηκώσει μόνο του χαλιά και παπλώματα (περιμένει εμένα να το κάνω), τα ψώνια για τη βάφτιση συνεχίζονται, σήμερα πήρα κουτί, λαμπάδα και όλα τα σχετικά για το στολισμό τους (να θυμηθώ να τα βγάλω τις σχετικές φωτογραφίες πριν και μετά να σας δείξω) και μέσα σε όλα αυτά κάνω τις πρώτες μου απόπειρες στο decoupage (και εδώ πρέπει να κάνω το σχετικό φωτορεπορτάζ) και τολμώ να πώ ότι βρίσκω συμπαθέστατο το αποτέλεσμα, χάρη στις οδηγίες των ειδικών που κυκλοφορούν ανάμεσά μας βεβαίως - βεβαίως!!! Αυτά τα νέα μου (σαν μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων ένα πράγμα) και ελπίζω να επανέλθω σύντομα με φωτογραφικό υλικό! 

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

   Μετά από δύο ψιλοαποτυχημένες αναρτήσεις, αφού δεν μπορούσα με τίποτα να ανεβάσω φωτογραφίες από τις καλλιτεχνίες μου (δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή ο blogger αλλά μάλλον θα τα φορτώσω σ' αυτόν) ήρθε η ώρα να πάρουμε τους δρόμους και να πάμε στο χωριό για Πάσχα!
  Καλή Ανάσταση να έχουμε, με υγεία και με τους αγαπημένους μας κοντά μας! Και να επιστρέψουμε στις βάσεις με το καλό και με όρεξη για νέες δημιουργίες!
    Να περάσατε τέλεια!!!

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Και τώρα η συνέχεια!

Το φτωχό σε κλαδιά που λέγαμε...
Περίπου 17 cm και μόλις 34 κλαδάκια!

  Και αυτό περίπου 14 cm και 60 κλαδιά...
Τα οποία επείδη ήταν πολύ ασύμετρα μου δώσανε τη φαεινή ιδέα να κάνω ένα δέντρο σαν μπονζάι!
Με μπονζάι δεν μοιάζει σίγουρα, αλλά μ' άρεσε πολύ τελικά! Πιο πολύ από τα άλλα θα έλεγα!

Blogger news